Forum Klasowe rocznika '92 z ZST-E w Kaliszu
mi sie jakos tak zlewa ze 29 czyli jutro, chyba ze ktos uzywa czasu wschodniego -3 to dla niego tez bedzie jutro. reki sb nie dam za to uciac. ale pierdole chodenie i szukanie daty po tych zjebanych stronach oke czy cke. jednym slowem wali mnie to... wiem wiem niektorzy maja zludna nadzieje ze jednak zdaja.
Nadzieja błyszczy w sercu durnia.
(tak og to mam szatański plan ale jeszcze nie wiem jak go zrealizowac wiec wypatrujcie rewolucji!)
Dał byś sobie rękę uciąć i teraz byś kurwa nie miał ręki - parafrazując "Chłopaki nie płaczą" XD
Z tego co wiem to w piątek. Poszukam wam źródła:
No i mam (pomimo tego iż jestem po 4rech piwerkach - znalazłem za pierwszym razem XD)
Odbiór dyplomów potwierdzających kwalifikacje zawodowe 31 sierpnia 2012r od godz. 12.00 - http://zste.kalisz.pl/uczniowie.html
Wbijamy w ten piątek? Jak to organizujemy?
Ja wbije tak chwile po 11stej. Pogadam sobie jeszcze z ludźmi, których nie będę widział przez najbliższe lata...
Po proponuje bilardzik lub jakiś lokal gastronomiczny, żeby coś ewentualnie zamówić i pogadać.
A Barney to w ogóle żyje?
To zapracowany człowiek. Nie powinniśmy mu przeszkadzać...
Pójdziemy do jakiegoś lokalu typu niebo w gębie, piekło w dupie? Dawno już nie jadłem tego typu rzeczy...
cos w tym jest ;p ( musze sygne zmienic bo za duza i mi przeszkadza juz xD mam dobry zamiennik gdzies zapisany)
Dostaniesz 5 groszy z klasowych, bo tylko na tyle nas stać XD.
Okłamałeś mnie! Nie widzieliśmy się Nienawidzę was wszystkich. Powiesiłbym sie, ale boję się, że sznur sie zerwie XD...