Forum Klasowe rocznika '92 z ZST-E w Kaliszu
Twoja decyzja, Twoje konsekwencje. Jade z Barney'em.
Pójdziecie sobie drugą grupą, bo jeszcze Świaras, Toby i JJ nie składali.
Miejsce: pokój 39 w PWSZ
Misja: złożyć papiery
Zakończona powodzeniem.
Pozdrawiam tych, którzy nie złożyli.
Joe
Pojdziecie sobie w trzech. Trzeba będzie pokombinować tak, żebyśmy byli wszyscy w jednej grupie. Najwyżej będziemy się przepisywać.
Jak macie jakieś wątpliwości odnośnie co i gdzie trzeba złożyć, to pytajcie. Chętnie pomogę, jako, że mam już to za sobą.
Pozdrawiam,
Joe
og to mam juz zdjecia ale dalej brak mi jakies motywacji... trzeba jeszcze powypelniac te pierdoly i jeszcze im to zaniesc... jak by sami nie mogli przyjsc... to im powiino zalezec... dostaja za to pieniadze... xD
ale ja pierdole glupoty
80PLN, to nie są grosze. To nie jest takie trudne. Chwila moment i masz wypełnione. Jak czegoś nie wiesz to pytaj. Pomogę. Mam już to za sobą i wiem co i jak. Ten druk wygląda tylko tak strasznie, a tak na prawdę wypełniasz w nim tylko jedną część.
Piszcie jak coś jest niejasne, to mogę wytłumaczyć.
mam pytanie zasadnicze do kolegów, czy jeszcze można składać papiery i na jakie kierunki poskładaliście świstki, bo wracam do PL i w Kaliszu raczej będę pracował
okaże się w piątek
Składać można do 26 sierpnia zarówno na dzienne, jak i zaoczne. Idziemy dalej w naszym kierunku - Elektrotechnika.
To co w końcu z tą pracą się stało, że wracasz?
Bitronik chcial nas na niemieckia umowe ze 1150 euro, za to sie sami mamy utrzymac czyli mieszkanie zarcie dojazd itp. ja zrezygnowalem, podobno dlatego ze drozsi w utrzymaniu od niemcow bylismy bo kosztowalismy az 1800 euro a niemiec zarabia 1200 brutto, jeszcze tydzien pracuje, teraz w piatek do firmy jade do kalisz bo pewnie od wrzesnia na miejscu w kaliszu robimy,, ale nic pewnego dzwonili ze mamy byc wszyscy na okreslona godzine pierwszy raz jest takie cos wiec pewnie o to chodzi, sorki za bledy nie mam polskich znakow jesszcze w pracy jestem a juz 22:36 xD :ß
mariusz na stale zostaje podpisal umowe
Ostatnio edytowany przez MrParker (25.07.2012 20:27:48)
Rozumiem. Życie ma to do tego, że lubi się komplikować. Mi tylko szkoda, że nie pojechałem tam z Wami. Teraz męczę się i szukam pracy na miejscu. Coś w końcu znajdę na te dwa miesiące.
Sytuacja życiowa wszystkim powoli zaczyna się klarować.
Jedni idą na dzienne, inni wybierają prace i zaoczne, jeszcze inni po prostu pracę i studia planują dopiero w przyszłości, inni samą pracę, a niektórzy nawet nie skończyli naszej szkoły i już pracują i mają się całkiem dobrze.
Jakiego wybory byśmy nie dokonali, to i tak będzie dobrze. Wszystko się jakoś ułoży